IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software
var lsjQuery = jQuery; lsjQuery(document).ready(function() { if(typeof lsjQuery.fn.layerSlider == "undefined") { if( window._layerSlider && window._layerSlider.showNotice) { window._layerSlider.showNotice('layerslider_2','jquery'); } } else { lsjQuery("#layerslider_2").layerSlider({sliderVersion: '6.0.2', skin: 'v6', allowRestartOnResize: true, skinsPath: 'http://www.adlevo.nl/wp-content/plugins/LayerSlider/static/layerslider/skins/'}); } }); IT ONTZORGING VOOR HET MKB ADLEVO IS UW PARTNERvan uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

FlxKoppeling Outlook voor Order-Direct

Voor gebruikers die werken met Order-Direct is de FlxKoppeling Outlook beschikbaar. Met deze FlxKoppeling verwerkt u heel eenvoudig vanuit Outlook uw in- en uitgaande e-mails in Order-Direct. Deze e-mails kunt u koppelen aan een relatie, maar ook aan een project (machine), een taak of een bon. Met deze FlxKoppeling kunt u eenvoudig e-mailberichten van een bestaande relatie koppelen aan een andere relatie. Op deze manier heeft u nog meer overzicht en voorkomt u dat e-mails onbeantwoord en onverwerkt blijven staan.

Implementatie en installatie wordt uitgevoerd conform onze tarieven.

Aanschafmodel

Aantal gebruikers Prijs
1 Gebruiker €165,00
5 Gebruikers €345,00
10 Gebruikers €620,00
15 Gebruikers €835,00
20 Gebruikers €1080,00
Extra gebruiker €57,50
Onderhoudscontract per jaar 15% van de totale aanschaf waarde.

Maandmodel

Aantal gebruikers Prijs per maand
1 Gebruiker €4,95
5 Gebruikers €10,35
10 Gebruikers €18,60
15 Gebruikers €25,05
20 Gebruikers €32,40
Extra gebruiker €1,75

Bekijk hieronder onze impressie film.

 

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl