IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

IT ONTZORGING VOOR HET MKB

ADLEVO IS UW PARTNER

van uw procesanalyse tot begeleiding bij

de implementatie van uw software

uw-kennis

UW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing. Deze trainingen of cursussen geven wij in onze moderne trainingsruimte in Lekkerkerk of bij u op locatie (in-company). 

Wel zo flexibel. Daarnaast bieden wij ook diverse cursussen die niet gebonden zijn aan één pakket. Denkt u hierbij bijvoorbeeld een cursus lezen van uw balans of trainingen voor startende ondernemers.

Onze cursussen en trainingen worden altijd op uw situatie afgestemd en uiteraard houden wij rekening met uw (specifieke) vragen.

 

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en SnelStart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl