IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

IT ONTZORGING VOOR HET MKB

ADLEVO IS UW PARTNER

van uw procesanalyse tot begeleiding bij

de implementatie van uw software

FlxPortaal

FlxPortaal is het platform waarop één of meerdere van onderstaande modules actief zijn. Zo heeft u één online locatie en dus ook maar één inlogaccount voor al onze oplossingen! Wel zo makkelijk!

 

Eenmalige kosten

Prijs
Setupkosten per bedrijf €285

FlxProject

Wilt u vanuit een kleine organisatie maar ook als eenmanszaak, zzp’er of freelancer werken met projecten en urenregistratie? Dan heeft u met FlxProject de oplossing in handen.

FlxProject is bestemd voor de SnelStart gebruikers die binnen SnelStart functionaliteiten missen. Gezien de omvang van de onderneming (uit de doelgroep zzp, kleine organisatie, freelance of eenmanszaak) kan er geen verantwoorde keuze gemaakt worden tussen werken met SnelStart of een volledige project applicatie. Oftewel: te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken.

Daarvoor biedt FlxProject een oplossing. Deze aanvulling op SnelStart is uitermate geschikt voor ondernemers die meer projectmatig willen werken of gebruik willen maken van de urenregistratie. Doordat deze aanvulling gekoppeld is aan uw SnelStart administratie kunnen klanten en leveranciers eenvoudig worden gesynchroniseerd met SnelStart.

De implementatie van FlxProject en integratie met SnelStart wordt uitgevoerd conform onze tarieven.

 

Maandmodel

Prijs per maand
Eerste Gebruiker €7,50
Extra Gebruiker €3,50

FlxCRM

FlxCRM biedt een oplossing voor het aanmaken van contactpersonen en/of taken onder relaties. Binnenkort wordt het ook mogelijk om bijlages te koppelen aan relaties, projecten en contactpersonen. Daarnaast is het mogelijk om in- en uitgaande e-mail te archiveren. Zo heeft u altijd alle gegevens op één locatie beschikbaar.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande en beschikbare functionaliteiten vanuit SnelStart. Doordat deze aanvulling gekoppeld is aan uw SnelStart administratie kunnen klanten en leveranciers eenvoudig worden gesynchroniseerd met SnelStart.

De implementatie van FlxCRM en integratie met SnelStart wordt uitgevoerd conform onze tarieven.

 

Maandmodel

Prijs per maand
Eerste Gebruiker €6,00
Extra Gebruiker €2,50
Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl