IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

Welkom op de inschrijfpagina voor de SnelStart trainingen voor de locaties Barneveld en Lekkerkerk.

Deze trainingen worden ook aangeboden op de locaties: Groningen en Heemskerk. Zie voor meer informatie: www.snelstart.nl/trainingen-voor-ondernemers

Met een training van SnelStart bent u in één- of twee dagen helemaal op de hoogte van de belangrijkste onderdelen van SnelStart. Persoonlijke begeleiding, kleine groepen, voorbeelden uit de praktijk en logische stappen: leerzaam en eenvoudig! De kosten per trainingsdag bedragen €425,- ex BTW, inclusief koffie/thee, lunch en trainingsmateriaal.

Met de basistraining van SnelStart leert u in een vlot tempo hoe u met uw administratie eenvoudig van start kunt gaan. Hoe maakt u klanten, leveranciers en artikelen aan. Het maken van facturen en beginnen met uw boekhouding van de eerste instelling tot de eerste boekingen. Kortom: in deze training worden de basisbeginselen behandeld.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en MKB’ers met een eigen onderneming. Ondernemers die kiezen voor makkelijk boekhouden. Na deze training kunt u zelfstandig aan de slag met SnelStart in uw bedrijf of organisatie.

 

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.


SnelStart training Factureren en Boekhouden- dinsdag 9 april 2024 - Lekkerkerk
SnelStart training Factureren en Boekhouden- dinsdag 7 mei 2024 - Lekkerkerk
-
-
-
-
-
-

Daarnaast kunt u zich aanmelden voor een compacte training.
In de training Factureren en Boekhouden Compact leer je optimaal gebruikmaken van de functies van SnelStart versie 12 op je Windows PC en SnelStart Web op de Mac/PC of met de app op smartphone/ tablet. Na deze training kun je zelfstandig aan de slag met SnelStart in jouw bedrijf of organisatie.

Je leert in een vlot tempo hoe je optimaal gebruik maakt van de functionaliteit in SnelStart, zowel in SnelStart Web als in SnelStart 12. Van het aanmaken van klanten, leveranciers en artikelen, het maken van facturen en het zelfstandig beginnen met je boekhouding van de eerste instelling tot de eerste boekingen. Kortom: deze training behandelt alle essentiële functies in SnelStart voor zowel de beginnende als gevorderde SnelStart gebruiker.

De kosten per trainingsdag bedragen €225,- ex BTW, inclusief koffie/thee en trainingsmateriaal.

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


SnelStart training Factureren en Boekhouden Compact- donderdag 28 maart 2024 - Lekkerkerk (13:00 - 17:00)
SnelStart training Factureren en Boekhouden Compact- dinsdag 23 april 2024- Lekkerkerk (13:00 - 17:00)
SnelStart training Factureren en Boekhouden Compact- donderdag 23 mei 2024 - Lekkerkerk (13:00 - 17:00)
-
-

Voor meer informatie en alternatieve mogelijkheden, neem contact met ons op.

*Verplicht veld

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl