IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software
  

Welkom op de inschrijf-pagina voor de SnelStart trainingen voor de locaties Barneveld en Lekkerkerk.

Deze trainingen worden ook aangeboden op de locaties: Groningen en Heemskerk. Zie voor meer informatie: www.snelstart.nl/trainingen-voor-ondernemers

Met een training van SnelStart bent u in één- of twee dagen helemaal op de hoogte van de belangrijkste onderdelen van SnelStart. Persoonlijke begeleiding, kleine groepen, voorbeelden uit de praktijk en logische stappen: leerzaam en eenvoudig! De kosten per trainingsdag bedragen €375,- ex BTW, inclusief koffie/thee, lunch en trainingsmateriaal.

Met de basistraining van SnelStart leert u in een vlot tempo hoe u met uw administratie eenvoudig van start kunt gaan. Hoe maakt u klanten, leveranciers en artikelen aan. Het maken van facturen en beginnen met uw boekhouding van de eerste instelling tot de eerste boekingen. Kortom: in deze training worden de basisbeginselen behandeld.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en MKB’ers met een eigen onderneming. Ondernemers die kiezen voor makkelijk boekhouden. Na deze training kunt u zelfstandig aan de slag met SnelStart in uw bedrijf of organisatie.

 


  Dinsdag 5 januari 2021 – Barneveld
  Donderdag 21 januari 2021- Lekkerkerk
  Donderdag 4 februari 2021 – Barneveld
  Donderdag 25 maart 2021 – Lekkerkerk
  Donderdag 8 april 2021 – Barneveld
  Dinsdag 11 mei 2021 – Barneveld
  Donderdag 20 mei 2021 – Lekkerkerk

 

Met de vervolgtraining van SnelStart leert u nog beter gebruik te maken van de mogelijkheden van SnelStart, met nog meer gemak. Een training voor de meer ervaren gebruikers van trainingen. In een vlot tempo worden de onderwerpen besproken en getoond. Een aantal onderdelen zijn beschikbaar vanaf het pakket inZicht.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en MKB’ers met een eigen onderneming. De basisinstellingen van SnelStart worden als bekend verondersteld. Op deze dag bespreken we meer boekhoudkundige onderwerpen. We gaan dieper in op die onderdelen die boekhouden nóg makkelijker maken.

 

Datum V12/WEB Boekhouden
Donderdagmiddag 11 maart 2021 – Barneveld
Dinsdagmiddag 13 april 2021 – Lekkerkerk 
Donderdagmiddag 29 april 2021 – Barneveld
Donderdagmiddag 17 juni 2021 – Barneveld

Voor meer informatie en alternatieve mogelijkheden, neem contact met ons op.

 

*Verplicht veld

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl