IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

IT ONTZORGING VOOR HET MKB

ADLEVO IS UW PARTNER

van uw procesanalyse tot begeleiding bij

de implementatie van uw software

UW OPLOSSINGEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Adlevo B.V. ontwerpt, ontwikkeld, levert en implementeert standaard software en maatoplossingen.

Vanuit onze jarenlange ervaring en in nauwe samenwerking en afstemming met partners, klanten en leveranciers spelen wij met onze oplossingen en ontwikkelingen in op uw gewenste bedrijfsproces met (aanvullende) software oplossingen.

Hiermee zijn wij u van dienst met zowel standaard als maatwerk voor de programma’s SnelStart en Order-Direct en eventuele andere software op aanvraag.

FlxRapportage

voor MySQL, SQL, ODBC

FlxRapportage is een flexibele rapportage oplossing welke geschikt is voor meerdere type databases en koppelingsmogelijkheden: SQL, MySQL, ODBC. FlxRapportage is dus niet afhankelijk van bepaalde software programma’s.

FlxProject

voor SnelStart

Wilt u als eenmanszaak, zzp’er of freelancer werken met projecten, taken en e-mailarchivering? Dan heeft u met FlxProjectde oplossing in handen.

FlxSoft is een officieel geregistreerde handelsnaam onder Adlevo B.V.

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl