IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

IT ONTZORGING VOOR HET MKB

ADLEVO IS UW PARTNER

van uw procesanalyse tot begeleiding bij

de implementatie van uw software

UW OPLOSSINGEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Zo hebben we een outlookkoppeling voor Order-Direct ontwikkeld en werken we aan een aanvulling op SnelStart voor eenvoudig projectbeheer. De projecttool is een handige tool voor ZZP’ers waarmee u eenvoudig taken en notities per project vastlegt. Ook is het mogelijk om e-mails bij projecten op te slaan. Zo krijgt u meer overzicht en structuur in uw projecten. De tool is eenvoudig te koppelen aan SnelStart.

Met de Outlook-koppeling archiveert u e-mails vanuit Outlook in het programma Order-Direct, waar u deze koppelt aan een relatie en/of een taak. Zo heeft u altijd overzicht van binnenkomende en uitgaan e-mails.

Soms zien wij een behoefte in de markt of bij onze klanten die niet te realiseren is binnen bestaande oplossingen. Met deze behoefte gaan we aan slag en zoeken we uit of er mogelijkheden zijn om deze oplossing voor u te realiseren. Een oplossing wordt dan gebouwd als aanvulling op uw bestaande softwarepakket. Deze aanpak geldt uiteraard ook voor uw specifieke wensen voor een eigen maatwerkoplossing.

We bouwen dus zowel maatwerk- als standaardoplossingen. Ons aanbod met nieuwe oplossingen breiden we steeds verder uit. Bij ons staan ontwikkelingen nooit stil!

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en SnelStart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl