IT ontzorging voor het mkb

van uw procesanalyse tot begeleiding bij de implementatie van uw software

IT ONTZORGING VOOR HET MKB

ADLEVO IS UW PARTNER

van uw procesanalyse tot begeleiding bij

de implementatie van uw software

Uniconta is hét nieuwe ERP platform dat sinds september 2017 op de Nederlandse markt actief is.

Uniconta is een op de could gebaseerd ERP platform dat functionaliteit biedt voor de financiële administratie, projectadministratie, logistiek, productie en CRM. Uniconta is gebaseerd op de laatste Microsoft technologie en is wereldwijd beschikbaar in meer dan 20 talen.

Erik Damgaard, oprichter en software architect van Uniconta is al actief sinds de jaren tachtig in de ERP software voor de Europese industrie. Hij is onder andere de grondlegger van Microsoft Dynamics, Dynamics XAL en C5. Erik Damgaard heeft Uniconta op de markt gezet met als doel een eenvoudig en simpel ERP platform met de hoogst mogelijke praktische waarde voor de gebruiker. Met dit doel en zijn 30 jaar ervaring in ERP software is Uniconta ontstaan.

Door de open architectuur van Uniconta is het mogelijk om het pakket aantrekkelijk te maken voor ondernemers met specifieke wensen. Aanpassingen kunnen door en consultant worden uitgevoerd om het pakket aan te passen aan een specifieke bedrijfssituatie.

Adlevo B.V. is Uniconta-integratiepartner. Hierdoor is het voor ons ontwikkelteam mogelijk om met Add-ons en plugins aanvullende oplossingen te bieden voor de Uniconta gebruiker.

Uw processen

Uw processen

Naar een hoger niveau

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en is doeltreffend. Geen lange verhalen; wij houden van een concrete aanpak. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn binnen uw onderneming.

Uw kennis

UW KENNIS

Naar een hoger niveau

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Adlevo investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van uw softwareoplossing.

Uw oplossingen

Uw oplossingen

Naar een hoger niveau

Naast advies en begeleiding zijn wij ook actief met het ontwikkelen van nieuwe of aanvullende software/oplossingen of maatwerk. Wij ontwikkelden al diverse handige tools en koppelingen voor o.a. Outlook en Snelstart.

DOWNLOADS

Binnenkort komen hier de downloads beschikbaar

CONTACT

Telefoon 0180 - 222 093
E-mail info@adlevo.nl